Blikkenslager til opgaver på alt fra kirker til villaer​

​Gunnar Kristensen VVS A/S er den lokale blikkenslager i Herning, Ikast og Brande, men vores omkring 60 medarbejdere arbejder i hele landet. Vi er specialister i blikarbejde, og en blikkenslager arbejder med alt fra kirker til tage, facader og tagrender for private og erhverv. Vi arbejder i både del- og totalentrepriser.

Blik-, zink- eller kobberarbejde af erfaren blikkenslager

​En blikkenslager arbejder typisk med blik, zink eller kobber samt lignende materialer, og vores medarbejdere sikrer altid et smukt resultat, hvor kvaliteten er i top.

Vi påtager os også alt fra nymontering og udskiftning, til reparation og vedligeholdelse. De traditionelle opgaver for en blikkenslager rækker med andre ord længere end blot til tagrender og nedløb.

Trænger du til renovering af badeværelset? Vi kan hjælpe dig.

Vi har store kompetencer med blikarbejde på gamle bygninger, såsom kirker og bevaringsværdige ejendomme, og vi har også stor erfaring med facader på moderne huse såsom plader på gavlene, så du undgår traditionel vedligeholdelse. Derudover har vi stor erfaring med inddækninger af alt fra skorstene til kviste.

Hør mere og få et uforpligtende tilbud på blikarbejde

​Kontakt os gerne for at høre mere om blikarbejde og for at drøfte dine ønsker og behov. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på blikkenslagerarbejde. Derudover giver vi gerne råd og vejledning, om den løbende renovering og vedligeholdelse.

Du kan ringe til os på telefon 97 12 57 00 for at aftale en uforpligtende besigtigelse af en blikkenslager, eller du kan sende en e-mail til gk-vvs@gk-vvs.dk for at aftale nærmere.​

​Firmainfo​

​Gunnar Kristensen VVS

Orebygårdvej 13

7400 Herning​

CVR: 10270278

KONTAKTINFO​

Se privatlivspolitik ​under "Info".