​Renovering af badeværelse, gæstetoilet og toilet

Hos Gunnar Kristensen VVS A/S i Herning, nær Ikast og Brande, tilbyder vi alt inden for renovering af badeværelse og toilet, og det kan være i del- eller totalentrepriser for private og erhverv. Vi udfører alt fra renovering af badeværelse til etablering af et helt nyt bad eller gæstetoilet i hele landet.

Alt fra montering af urinaler til renovering af badeværelse

​Vi udfører etablering og renovering af badeværelse for erhverv og private, og det kan være væghængte eller gulvmonterede, og det kan være urinaler. Desuden monterer vi skillevægge. Derudover kan vi tilbyde toiletter til bevægelseshæmmede såsom et toilet med et forhøjet vippeknapsæt. Alle vores toiletter er med den nyeste skylleteknik og er lette at vedligeholde.​ 

Vi udfører især renovering af badeværelse for private, men også for boligforeninger. 

Badeværelser kan holde i mange år, men før eller siden ønsker de fleste et mere tidssvarende toilet. Der er mange muligheder ved renovering af badeværelse, men vi giver gerne råd og vejledning. Desuden råder vi gerne om servicering af armatur samt indstilling og justering af skyllemængden i toilettet.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt toilet og bad

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller nyetablering af toilet. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at drøfte dine ønsker og behov.​

Du kan ringe til os på telefon 97 12 57 00 for at aftale det videre forløb, eller du kan sende en e-mail til gk-vvs@gk-vvs.dk.

Brug for en blikkenslager? Vi hjælper dig!

​Firmainfo​

​Gunnar Kristensen VVS

Orebygårdvej 13

7400 Herning​

CVR: 10270278

KONTAKTINFO​

Se privatlivspolitik ​under "Info".