Varmepumpe leveres, monteres og serviceres

Hos Gunnar Kristensen VVS A/S i Herning, nær Brande og Ikast, tilbyder vi levering, montering og service af enhver form for varmepumpe. Det er blevet meget udbredt med en varmepumpe, og den mere traditionelle er luft til vand, hvorimod luft til luft tidligere var udbredt i sommerhuse, men nu er ved at brede sig til helårshuse og tilbygninger.

Vælg en varmepumpe til opvarmning af luft eller vand

​Fordelen ved luft til vand-varmepumper er, at de kan kobles på et almindeligt fyr, hvor de kan opvarme både brugsvand og radiatorvand. Fordelen ved luft til luft-varmepumper er, at de ikke kræver, at der er rør. Dertil kommer, at de også kan køle luften. Ulempen ved denne form for varmepumpe er, at det er nødvendigt med en anden form for opvarmning af brugsvand såsom en elektrisk vandvarmer.​

Vi hjælper dig også med installation og servicering af ventilation.

Luft til luft-varmepumper er populære i fritidshuse, tilbygninger og visse former for erhvervsejendomme, fordi de er nemme at installere, og dertil kommer en praktisk vintersikring til for eksempel sommerhuset.

Luft til vand-varmepumper er også et glimrende alternativ til jordvarme, hvis haven ikke er stor nok til de nødvendige ledninger, eller hvis man ikke ønsker, at det hele skal graves op. Der vil normalt være store besparelser ved at gå over til den form for varmepumpe, hvis huset for eksempel har oliefyr.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning

​Du kan ringe på telefon 97 12 57 00 for at få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe, eller du kan sende en e-mail til gk-vvs@gk-vvs.dk.​

​Firmainfo​

​Gunnar Kristensen VVS

Orebygårdvej 13

7400 Herning​

CVR: 10270278

KONTAKTINFO​

Se privatlivspolitik ​under "Info".