Ventilation, komfortventilation og klimaanlæg​

Hos Gunnar Kristensen VVS A/S i Herning, Ikast og Brande kan du få alle former for ventilation til din bolig, virksomhed eller institution.

Vores 80 års erfaring og 60 medarbejdere gør, at vi har stor erfaring med montering og vedligeholdelse af ventilation. Det kan være industriventilation, komfortventilation eller klimaanlæg overalt i hele Danmark, men det kan også være luft-til-luft-varmepumper.

Levering, montering og service af alt inden for ventilation

​Du er velkommen til at få råd og vejledning, hvis du har problemer med indeklimaet i dit hjem eller på en arbejdsplads. Vi har et stort udvalg i ventilatorer, klimaanlæg og anden ventilation.

Det gælder alt fra en lille bordventilator til klimaanlæg, der servicerer kontorer og hele beboelsesejendomme.​

Vi sørger for levering, professionel montering og løbende serviceeftersyn. Vi servicerer også anlæg, som vi ikke selv har monteret. Vi har altid fokus på et godt indeklima, hvor alle kan føle sig bedre tilpas, herunder allergikere. Desuden har vi fokus på, at ordentlig ventilation også skal føre til en lavere varmeregning, eftersom der bliver mindre behov for traditionel udluftning.

Kontakt os for at høre mere om ventilationsløsninger

Du kan kontakte os for at høre mere om vores mange løsninger inden for ventilation eller for at få råd og vejledning. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, så vi kan sende et uforpligtende tilbud på et gennemarbejdet løsningsforslag.

Du kan ringe på telefon 97 12 57 00 for at høre nærmere eller aftale et møde, eller du kan sende en e-mail til gk-vvs@gk-vvs.dk.

​Brug for en varmepumpe? Læs mere her.

​Firmainfo​

​Gunnar Kristensen VVS

Orebygårdvej 13

7400 Herning​

CVR: 10270278

KONTAKTINFO​

Se privatlivspolitik ​under "Info".